Provozní studie vybraného stravovacího zařízení - Žďárská, Ilona (2014)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření provozní studie konkrétního stravovacího zařízení. Dílčími cíli jsou osvětlení fungování všech úseků restaurace La Degustation Bohéme Bourgeoise a analýza úspěchu této provozovny. Práce je koncipována do čtyř celků. První, teoretická část, hodnotí postavení problému v literatuře. Součástí práce je i zhodnocení konkurenčních podniků provozovny. Třetí, nejrozsáhlejší kapitola zahrnuje detailní studii provozu dané restaurace. V poslední části bakalářské práce jsou shrnuty výše uvedené body, a zhodnoceny návrhy na možná zlepšení provozu.