Provozní studie vybraného stravovacího zařízení - Žďárská, Ilona; Mlejnková, Lena; Kruisová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření provozní studie konkrétního stravovacího zařízení. Dílčími cíli jsou osvětlení fungování všech úseků restaurace La Degustation Bohéme Bourgeoise a analýza úspěchu této provozovny. Práce je koncipována do čtyř celků. První, teoretická část, hodnotí postavení problému v literatuře. Součástí práce je i zhodnocení konkurenčních podniků provozovny. Třetí, nejrozsáhlejší kapitola zahrnuje detailní studii provozu dané restaurace. V poslední části bakalářské práce jsou shrnuty výše uvedené body, a zhodnoceny návrhy na možná zlepšení provozu.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses