Stravovací úsek lázeňského domu LD Palace ve Františkových Lázních - Eisenreich, Jindřich (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá provozem a specifiky stravovacího úseku v lázeňském domě LD Palace ve Františkových Lázních. Práce je rozdělena do dvou částí. První část vysvětluje teoretické pojmy, které se týkají stravovacích služeb. Praktická část charakterizuje a pomocí výsledků dotazníkové šetření analyzuje provoz stravovacího úseku v LD Palace. S ohledem na výsledky dotazníkové šetření byly navrženy možné změny, které by hosté uvítali.