Analýza nabídky zimního cestovního ruchu Švýcarska - Art, Anastasiya; Vaško, Martin; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tématem bakalářské práce je analýza nabídky zimního cestovního ruchu Švýcarska. Cílem dané bakalářské práce je analyzovat zimní nabídku cestovního ruchu Švýcarska a zhodnotit Švýcarsko z pohledu destinace pro trávení aktivní zimní dovolené českými turisty. Teoretická část práce se zabývá postavením sportovního cestovního ruchu a rolí destinačního managementu pro rozvoj cestovního ruchu destinace. Praktická část je věnována cestovnímu ruchu Švýcarska obecně a jeho zimní nabídce. Dále je věnována pozornost činnostem švýcarské centrály cestovního ruchu Schweiz Tourismus a její roli ve tvorbě nabídky zimního cestovního ruchu. V závěru praktické části je zpracována SWOT analýza Švýcarska z pohledu destinace zimního cestovního ruchu pro český trh.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses