Dodacia parita a jej vplyv na stanovenie ceny – INCOTERMS v poslednom znení - Leščinský, Daniel; Malý, Josef, 1958-; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cieľom tejto práce je informovať o Incoterms, ktoré sú bežne používané v medzinárodných kúpnych zmluvách, ale aj v kúpnych zmluvách v rámci jedného štátu. V súčasnosti to sú najrozšírenejšie a tiež medzinárodne uznávané pravidlá. Práca je zameraná hlavne na poslednú verziu, Incoterms 2010. V práci je možné nájsť kľúčové zmeny verzie Incoterms 2010 a predchádzajúcej verzie 2000. V práci je okrem stručného prehľadu jednotlivých položiek aj detailné porovnanie doložiek.
Vedoucí práce: Josef Malý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses