Správa a řízení společnosti - Kudela, Jan; Pirožek, Petr, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Král, Pavel (2014)
Jak téma práce napovídá, diplomová práce se zabývá problematikou správy u konkrétní reálné společnosti, TQM -- Holding s.r.o. Základními prvky práce jsou tedy management ve vybrané organizaci a její vlastnická struktura, s tím spojené správní orgány a jejich činnosti. Práce se zaobírá otázkami, zda jsou organizační a vlastnická struktura voleny "správně," tj. tak, aby byla společnost schopna fungovat efektivně jak pro svůj rozvoj, tak pro spokojenost svých zákazníků. Předmětem analýzy je mj. jaké kompetence vlastníci manažerům společnosti přenechali, a které naopak delegovali -- tedy v čem se mohou vlastníci konkrétně podílet na řízení společnosti
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: podnikový management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; industrial management; master's theses