Porovnání CASE nástrojů pro návrh databáze - Brotánek, Jan; Chlapek, Dušan; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato práce se zabývá navržením postupu pro výběr CASE nástroje sloužícího pro datové modelování a návrh databáze. Mapuje požadavky v současné době kladené na tyto nástroje a na jejich základě definuje kritéria pro výběr nástroje. Postup je ověřen na množině komerčních produktů a nástrojů distribuovaných v open-licencích. Nástroje jsou dle kritérií vyhodnoceny a následně je doporučen nástroj, který je nejlépe splňuje. Na základě ověření postupu na množině produktů je postup vyhodnocen, upraven a zveřejněn jako samostatná příloha.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses