Analýza vývoje veřejného dluhu Španělska - Tryzna, Martin; Formanová, Věra, 1985-; Jedlinský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Hlavním cílem bakalářské práce je zanalyzovat vývoj veřejného dluhu Španělska se zohledněním historického vývoje, hospodářských charakteristik a makroekonomických ukazatelů. Dalším cílem je najít příčiny a vyhodnotit důsledky současného stavu španělské ekonomiky v roce 2014. Práce je také zaměřena na srovnání vývoje s ostatními zeměmi EU, zvláště v období krize v letech 2008 až 2014. Dále je nastíněn možný budoucí vývoj ekonomiky Španělska
Vedoucí práce: Věra Formanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses