Tvorba poznávacího zájezdu do Bolívie - Donátová, Jana (2014)
Práce pojednává o tvorbě poznávacího zájezdu do Bolívie v rámci výjezdového cestovného ruchu České republiky. Jsou vymezeny základní odborné pojmy související s tématem, jako cestovní ruch, udržitelný cestovní ruch, zájezd, účastník cestovního ruchu, služby cestovního ruchu a cestovní kancelář. Dále je navržen rámcový program a harmonogram čtyřtýdenního zájezdu a uvedeny základní informace pro průvodce a účastníky. Součástí práce je i předběžná kalkulace tohoto zájezdu a posouzení jeho konkurenceschopnosti v nabídce českých cestovních kanceláří.