Tvorba poznávacího zájezdu do Bolívie - Donátová, Jana; Petrů, Zdenka, 1953-; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce pojednává o tvorbě poznávacího zájezdu do Bolívie v rámci výjezdového cestovného ruchu České republiky. Jsou vymezeny základní odborné pojmy související s tématem, jako cestovní ruch, udržitelný cestovní ruch, zájezd, účastník cestovního ruchu, služby cestovního ruchu a cestovní kancelář. Dále je navržen rámcový program a harmonogram čtyřtýdenního zájezdu a uvedeny základní informace pro průvodce a účastníky. Součástí práce je i předběžná kalkulace tohoto zájezdu a posouzení jeho konkurenceschopnosti v nabídce českých cestovních kanceláří.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses