Marketingové aktivity a konkurenceschopnost lyžařské školy - Knot, Martin; Procházková, Markéta; Mach, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na lyžařskou školu Skol Max ski school, a.s. a na ostatní lyžařské školy působící ve Špindlerově Mlýně. Rozebírá jejich marketingové aktivity, spokojenost jejich zákazníků a konkurenceschopnost v porovnání s ostatními. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V první, teoretické části, jsou popsány základní marketingové pojmy důležité pro tuto práci, jako marketingový mix, SWOT analýza, marketingový výzkum a konkurenceschopnost. Praktická část se věnuje rozboru marketingových aktivit jednotlivých škol, marketingovému mixu Skol Maxu a na základě dotazníkového šetření pak také spokojenosti zákazníků jednotlivých škol. Na základě těchto zjištění jsou pak navržena doporučení pro lyžařskou školu Skol Max, v čem by mohla určité aspekty jejího fungování zlepšit.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses