ČR po vstupu do EU - makroekonomický vývoj a mezinárodní srovnání. - Šťástka, Miroslav; Nečadová, Marta; Hořejší, Bronislava, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu makroekonomického vývoje České republiky po vstupu do Evropské unie a na srovnání se zeměmi Visegrádské čtyřky. Je zkoumám především vývoj hrubého domácího produktu, ale také vývoj alternativních ukazatelů jako je HND a RHDD. Dále se práce zabývá procesem reálné konvergence.
Vedoucí práce: Marta Nečadová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses