Světový obchod se zlatem - Horáková, Jana (2014)
Cílem této práce je zanalyzovat mezinárodní trh se zlatem. Práce poskytuje informace o nejdůležitějších producentech a spotřebitelích zlata. Dále popisuje faktory, které trh se zlatem ovlivňují a ukazuje současné trendy na trhu se zlatem.