Světový obchod se zlatem - Horáková, Jana; Gullová, Soňa, 1954-; Štemberk, Jan, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této práce je zanalyzovat mezinárodní trh se zlatem. Práce poskytuje informace o nejdůležitějších producentech a spotřebitelích zlata. Dále popisuje faktory, které trh se zlatem ovlivňují a ukazuje současné trendy na trhu se zlatem.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses