Tvorba webové aplikace za využití frameworku Nette - Křížek, Tomáš (2014)
Cílem této práce je návrh a vývoj webové aplikace, která je založena na strategické deskové hře Diplomacie. Tato aplikace je vystavěna na českém frameworku Nette, s jehož základy je čtenář během práce seznámen. Kromě frameworku Nette a možností samotného jazyka PHP, je při tvorbě využito také technologií MySQL, XML a jQuery.