Pracovní spokojenost zaměstnanců společnosti XY - Bínová, Darina (2014)
Tato diplomová práce se zabývá pracovní spokojeností společnosti XY. Nejdříve jsem se zaměřila na teoretickou část, kde jsem především definovala pracovní spokojenost a faktory, které jí ovlivňují. Dále jsem pomocí dotazníkového šetření a hloubkových rozhovorů zjišťovala pracovní spokojenost ve společnosti a na závěr jsem navrhla několik opatření, které přispějí ke zlepšení pracovní spokojenosti ve společnosti XY.