Pracovní spokojenost zaměstnanců společnosti XY - Bínová, Darina; Králová, Tereza, 1978-; Franková, Emilie, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce se zabývá pracovní spokojeností společnosti XY. Nejdříve jsem se zaměřila na teoretickou část, kde jsem především definovala pracovní spokojenost a faktory, které jí ovlivňují. Dále jsem pomocí dotazníkového šetření a hloubkových rozhovorů zjišťovala pracovní spokojenost ve společnosti a na závěr jsem navrhla několik opatření, které přispějí ke zlepšení pracovní spokojenosti ve společnosti XY.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses