Finanční analýza podniku Tritia s. r. o. - Nguyen, Thanh Huyen; Boukal, Petr, 1962-2022; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem mé bakalářské práce na téma "Finanční analýza společnosti Tritia s.r.o." je posouzení finančního zdraví společnosti v období od roku 2008 až 2012. Práce je vypracována za pomoci aplikace analýzy absolutních, poměrových a rozdílových ukazatelů. Dále je provedena analýza bilančních pravidel a čistého pracovního kapitálu. Nedílnou součástí analýzy je také vyhodnocení finančního zdraví podniku pomocí bonitních a bankrotních modelů. Práce je rozdělena na metodickou část, která se zabývá základní charakteristikou vybraných nástrojů finanční analýzy a dále praktickou část, ve které jsou tyto nástroje aplikovány na konkrétní společnost Tritia s.r.o. Závěrečným výstupem bakalářské práce je celkové zhodnocení a shrnutí finančního zdraví podniku.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses