Trestná činnost na internetu - Kubiče, Jan (2014)
Bakalářská práce s názvem Trestná činnost na internetu se zabývá trestněprávní úpravou spojenou s internetem. Práce analyzuje internetovou kriminalitu jako takovou, pachatelé této kriminality a jednotlivé trestné činy. Dále práce obsahuje průzkum zjišťující povědomí veřejnosti o trestnosti chování na internetu a způsob, jakým se chrání před internetovou kriminalitou.