Trestná činnost na internetu - Kubiče, Jan; Žák, Květoslav; Moravec, Tomáš, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce s názvem Trestná činnost na internetu se zabývá trestněprávní úpravou spojenou s internetem. Práce analyzuje internetovou kriminalitu jako takovou, pachatelé této kriminality a jednotlivé trestné činy. Dále práce obsahuje průzkum zjišťující povědomí veřejnosti o trestnosti chování na internetu a způsob, jakým se chrání před internetovou kriminalitou.
Vedoucí práce: Květoslav Žák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses