Analýza chování uživatelů sociální sítě Facebook - Lehman, Tomáš; Sigmund, Tomáš; Böhmová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato diplomová práce pojednává o problematice soukromí ve virtuálním světě sociálních sítí. Popisuje nástrahy, ale i možnosti nastavení v oblasti soukromí v prostředí sociální sítě Facebook. Dále analyzuje uživatelskou znalost těchto možností pomocí dotazníkového šetření a snaží se nalézt určité korelace v odpovědích uživatelů. Na závěr naznačuje možnosti jak zvýšit společenské povědomí o principech fungování sociálních sítí a nakládání s osobními údaji v prostředí internetu.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses