Podnikatelský plán kavárny Le Café Noir - Konderlová, Nicolle (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu, který popisuje založení společnosti s ručením omezeným. Cílem práce je sestavení podnikatelského plánu společnosti zabývající se hostinskou činností a zhodnocení, zda je tento projekt reálný i z ekonomického hlediska. Teoretická část se zabývá definováním základních pojmů podnikání a popisem účelu a struktury podnikatelského plánu. Praktická část se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu pro konkrétní společnost