Podnikatelský plán kavárny Le Café Noir - Konderlová, Nicolle; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Raba, Michal (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu, který popisuje založení společnosti s ručením omezeným. Cílem práce je sestavení podnikatelského plánu společnosti zabývající se hostinskou činností a zhodnocení, zda je tento projekt reálný i z ekonomického hlediska. Teoretická část se zabývá definováním základních pojmů podnikání a popisem účelu a struktury podnikatelského plánu. Praktická část se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu pro konkrétní společnost
Vedoucí práce: Jana Pevná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: podnikatelské projekty; společnosti s ručením omezeným; marketing; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business planning; limited partnership; marketing; bachelor's theses