Analýza týmové práce vybraného pracovního týmu ve společnosti Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o. - Hertík, Vojtěch (2014)
Obsahem této diplomové práce je analýza vybraného pracovního týmu společnosti Coca-Cola HBC s.r.o. Cílem této práce je na základě důkladné analýzy konkrétního pracovního týmu ve společnosti Coca-Cola HBC ČR s.r.o. přinést jeho manažerovi podklady a doporučení pro zlepšení efektivity týmové práce a rozvoj týmu. V úvodní části práce jsou představeny teoretické principy vztahující se k týmové práci. Dále je uvedena metodologie zpracování empirického šetření. V praktické části je pozornost věnována analýze konkrétního pracovního týmu a doporučením ke zlepšení efektivity týmové práce a k rozvoji týmu.