Analýza týmové práce vybraného pracovního týmu ve společnosti Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o. - Hertík, Vojtěch; Králová, Tereza, 1978-; Surynek, Alois, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Obsahem této diplomové práce je analýza vybraného pracovního týmu společnosti Coca-Cola HBC s.r.o. Cílem této práce je na základě důkladné analýzy konkrétního pracovního týmu ve společnosti Coca-Cola HBC ČR s.r.o. přinést jeho manažerovi podklady a doporučení pro zlepšení efektivity týmové práce a rozvoj týmu. V úvodní části práce jsou představeny teoretické principy vztahující se k týmové práci. Dále je uvedena metodologie zpracování empirického šetření. V praktické části je pozornost věnována analýze konkrétního pracovního týmu a doporučením ke zlepšení efektivity týmové práce a k rozvoji týmu.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses