Situační analýza a doporučení pro marketing firmy GAMA HOLDING Praha a.s. - Válková, Denisa; Boučková, Jana; Sobíšek, Lukáš, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Předmětem bakalářské práce "Situační analýza a doporučení pro marketing firmy GAMA HOLDING Praha a.s." je vymezení základních pojmů marketingu, marketingového prostředí a marketingového mixu. Cílem práce je analýza prostředí a marketingového mixu reálně existujícího podniku. Dalším dílčím cílem je zjistit, jak firmu vnímají stávající zákazníci, jak jsou spokojeni s nabízenými službami a s kvalitou práce jednotlivých oddělení, jaký je důvod nízké opakovanosti projektů. Pro účely této práce byl proveden i vlastní kvantitativní výzkum pomocí dotazníkového šetření. Na základě všech získaných informací a výsledků šetření jsou vyvozeny závěry a doporučení pro zlepšení stávající situace společnosti GAMA HOLDING Praha a.s.
Vedoucí práce: Jana Boučková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses