Finanční analýza podniku Vinné sklepy Valtice, a.s. - Gruberová, Milena; Špička, Jindřich, 1981-; Špaček, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce analyzuje finanční situaci podniku Vinné sklepy Valtice a.s. v průběhu let 2007 -- 2012. Práce se skládá z dvou částí -- teoretické a praktické. V teoretické části je uvedená metodika použitá v části praktické. Na podnik je aplikována vertikální a horizontální analýza, metody rozdílových a poměrových ukazatelů a bonitní a bankrotní modely. Výsledky, které analyzují finanční situaci podniku, jsou v praktické části porovnány s odvětvovými konkurenty pomocí jednorozměrných a vícekriteriálních metod. V závěru je shrnuto komplexní hodnocení podniku Vinné sklepy Valtice a.s.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses