Hodnocení účetních funkcí informačního systému NAVISION. - Seifertová, Pavla (2014)
Tato diplomová práce se zabývá vedením účetnictví na počítači a hodnocením programového vybavení určeného pro vedení účetnictví. Teoretická část obsahuje nejprve kapitoly věnované jak účetnictví obecně, tak i stručné historii vedení účetnictví. Dále se pak teoretická část zabývá právní úpravou týkající se vedení účetnictví pomocí informačních a komunikačních technologií (dále ICT), dopady a riziky ICT na vedení účetnictví a rovněž i podnikovým informačním systémem. Znalosti převzaté z teoretické části jsou následně aplikovány v praktické části, která je věnována hodnocení konkrétního informačního systému, a to systému Navision.