Hodnocení účetních funkcí informačního systému NAVISION. - Seifertová, Pavla; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Ďurianová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato diplomová práce se zabývá vedením účetnictví na počítači a hodnocením programového vybavení určeného pro vedení účetnictví. Teoretická část obsahuje nejprve kapitoly věnované jak účetnictví obecně, tak i stručné historii vedení účetnictví. Dále se pak teoretická část zabývá právní úpravou týkající se vedení účetnictví pomocí informačních a komunikačních technologií (dále ICT), dopady a riziky ICT na vedení účetnictví a rovněž i podnikovým informačním systémem. Znalosti převzaté z teoretické části jsou následně aplikovány v praktické části, která je věnována hodnocení konkrétního informačního systému, a to systému Navision.
Vedoucí práce: Ladislav Mejzlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses