Optimalizace projektových metodik pro potřebu firem realizujících IT projekty - Suntychová, Jana; Svatá, Vlasta, 1952-; Juříček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato práce je zaměřena na úpravu metodických dokumentů dané společnosti v oblasti řízení projektů. K těmto změnám dochází na základě teoretického základu, který je tvořen autorkou vybranými obecnými projektovými metodikami. V první části jsou tedy popsány dvě zvolené metodiky, jejichž využití je stanoveno na základě znalosti prostředí konkrétní společnosti. Ve druhé části jsou následně popsány již existující metodické dokumenty, které mohou sloužit jako inspirace k vytvoření nového/aktualizovaného metodického dokumentu. Výstupem je vytvořený projektový dokument, který bere v úvahu jak principy a postupy popsané v rámci obecných metodik, tak i aktuální metodické dokumenty a znalost reálného prostředí.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses