Editor textového ekvivalentu mentálních map - Pešat, David; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Vondráček, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Práce analyzuje možnost zápisu mentálních map v textové podobě a porovnává ji s klasickou tvorbou mentálních map v podobě grafické. Snaží se najít ideální řešení textové podoby mentálních map, která splňuje co nejvíce funkcí obsažených v grafické verzi a zároveň jí i díky své jednoduchosti konkuruje. Práce poté provádí analýzu tvorby textového editoru mentálních map. Popisuje, jakým způsobem a jakými prostředky dosáhneme požadovaného výsledku. Přínosem této práce je vytvořený textový editor mentálních map. Editor je jako plugin součástí aplikace jEdit.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses