Praktické využití Facebook aplikací pro začínající společnosti - Smejkal, Petr; Lorenc, Miroslav, 1974-; Jedličková, Marta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce je zaměřená na praktické využití Facebook aplikací pro začínající společnosti a to zejména na Open Graph příběhy a jejich dopad na výkonnost firmy. Využití sociálních sítí komerčními subjekty je jedno z témat současného managementu, tato práce nabízí hlubší poznání pokročilejších nástrojů, které jsou k dispozici. Primárním cílem je změřit dopad na zisk firmy, způsobený experimentálním použitím nástroje Open Graph. Sekundárním je sdílet zkušenosti ze zavedení tohoto nástroje. Celkovým přínosem práce bude pomoc při rozhodnutí pro začínající podnikatele, zda pro ně tyto funkce mohou být výhodné a usnadnit jim vývoj aplikací, které budou tyto funkce obsahovat.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses