Finanční analýza společnosti Glazura, s.r.o. - Líska, Petr; Sieber, Patrik, 1977-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce s tématem Finanční analýza společnosti Glazura, s.r.o. je zhodnotit hospodaření společnosti v letech 2008 až 2012 pomocí nástrojů finanční analýzy. V práci bude provedena horizontální a vertikální analýza rozvahy a výkazu zisku a ztráty, analýza a zhodnocení vývoje poměrových ukazatelů a pyramidový rozklad rentability vlastního kapitálu. Následovat bude kapitola věnovaná bonitním a bankrotním modelům a kapitola srovnání společnosti s odvětvím. Závěr práce je věnován hodnocení výsledků analýzy a doporučení pro zlepšení finanční situace.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses