Analýza a návrh marketingové komunikace pro značku Srovnator.cz - Kostelník, Martin (2014)
Předkládaná bakalářská práce se zaměřuje na navrhnutí marketingové komunikace pro Srovnator.cz - novou značku společnosti PFP, s.r.o. - s hlavním cílem spočívajícím v budování této značky. Teoretická část práce pojednává obecně o marketingových nástrojích, včetně konkrétního nástroje - marketingové komunikace. V druhé části teoretického úvodu je popsán komunikační mix a jednotlivá média se zaměřením na on line komunikaci. V praktické části práce je popsána společnost PFP, s.r.o. a její nová značka Srovnator.cz. Ta je důkladně zanalyzována, včetně provedené situační analýzy a analýzy dosavadní marketingové komunikace. Další pasáž praktické části prezentuje provedený dotazníkový výzkum a vyvozuje zjištěné důsledky. V závěrečné části práce jsou navržena konkrétní doporučení na zlepšení nabízených služeb a návrh marketingové komunikace s cílem zvýšení povědomí o značce.