Analýza trhu biopotravin - Meisnerová, Aneta; Zamazalová, Marcela; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce se zabývá situací na trhu biopotravin v České republice. Cílem práce je zjistit postoje, povědomí a nákupní chování v oblasti biopotravin u českých spotřebitelů. Zjistit, jak se liší nákupní chování žen a mužů podle věku a jak vypadá typický biospotřebitel. Práce je rozdělena na dvě části. V první, teoreticko-metodické části, jsou uvedeny základní pojmy a legislativa k dané problematice. Dále je zmapována situace současného stavu na trhu biopotravin. Praktickou část tvoří segmentace na trhu biopotravin ze sekundárních dat MML-TGI a dále vlastní kvantitativní výzkum nákupního chování a postojů českých spotřebitelů k biopotravinám.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses