Problematika zadluženosti domácností (jednotlivců) v době hospodářské krize - Venkrbcová, Eva (2014)
Tématem práce je analýza míry a struktury současné zadluženosti domácností (popř. jednotlivců) a vývoje schopnosti splácet dluhy v období hospodářské krize. Práce bude zaměřena především na analýzu situace v ČR, popřípadě SR