Restrukturalizace Druchemy, družstva pro chemickou výrobu a služby - Daňková, Diana; Smrčka, Luboš; Valdová, Mila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této diplomové práce je seznámit se s jednotlivými kroky a postupy restrukturalizace v české chemické výrobní společnosti Druchema, která představuje jednoho z tradičních výrobců spotřební chemie již od roku 1951. Práce se zaměřuje na charakteristikou podniku před a po restrukturalizaci. Samotný ozdravný proces je pak rozdělen do čtyř fází -- přípravné, nástinu kroků, ozdravné a rozvojové. Součástí je také vlastní zhodnocení, které obsahuje SWOT analýzu, vlastní doporučení pro budoucí rozvoj firmy, analýzu některých klíčových ukazatelů jako zásoby či pohledávky, a také ukazatelů finanční analýzy.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses