Optimalizace organizačního zajištění sportovní soutěže - Nobilisová, Michaela (2014)
Bakalářská práce "Optimalizace organizační zajištění sportovní soutěže" se zaměřuje na konkrétní soutěž nazvanou Děti v akci pořádanou domem dětí a mládeže Jižní město. Práce je rozdělena do dvou částí. V první teoretické části je popsáno zajištění sportu v ČR, jeho organizace, řízení a financování. Druhá část, tedy část praktická se zaměřuje na konkrétní akci, kterou zde plánujeme, sledujeme její průběh a následně analyzujeme odchylky oproti předpokládanému průběhu a hledáme způsoby zlepšení.