Optimalizace organizačního zajištění sportovní soutěže - Nobilisová, Michaela; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Svobodová, Hana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce "Optimalizace organizační zajištění sportovní soutěže" se zaměřuje na konkrétní soutěž nazvanou Děti v akci pořádanou domem dětí a mládeže Jižní město. Práce je rozdělena do dvou částí. V první teoretické části je popsáno zajištění sportu v ČR, jeho organizace, řízení a financování. Druhá část, tedy část praktická se zaměřuje na konkrétní akci, kterou zde plánujeme, sledujeme její průběh a následně analyzujeme odchylky oproti předpokládanému průběhu a hledáme způsoby zlepšení.
Vedoucí práce: Vlastimil Mejdrech
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses