Rozhodovací proces zdravotních turistů studie z České republiky - Šebestík, Ondřej; Karlíček, Miroslav, 1979-; Roun, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce analyzuje prvky kupního rozhodovacího procesu a zjišťuje nejvýznamnější kritéria rozhodování zdravotních turistů přijíždějících do ČR prostřednictvím výzkumu na vzorku zdravotních turistů v ČR. Výzkum je proveden dotazníkovým šetřením ve spolupráci se zdravotnickými zařízeními a dalšími poskytovateli služeb zdravotního turismu. Práce určuje jako klíčové rozhodovací faktory při výběru zdravotnického zařízení celkové náklady, zkušenosti společně s vnímanou kvalitou lékařů a dostupné reference. Dále práce poskytuje návrhy aplikace zjištěných faktorů do marketingové komunikace zdravotnických zařízení na trhu zdravotního turismu v ČR.
Vedoucí práce: Miroslav Karlíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses