Spotřební chování domácností v závislosti na vývoji makroveličin - Trnka, Tomáš (2014)
Tato bakalářská práce je zaměřena na téma spotřebního chování českých domácností v závislosti na vývoji makroveličin. V teoretické části jsou popsány základní pojmy a jevy z oblasti spotřebního chování a makroekonomie, které mají vztah k předmětu práce. V analytické části jsou jako základ pro další zpracování použita statistická data ČSÚ. Závěr obsahuje vyjádření názoru autora práce na zadané téma a jeho zdůvodnění