Spotřební chování domácností v závislosti na vývoji makroveličin - Trnka, Tomáš; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vopátek, Jiří (2014)
Tato bakalářská práce je zaměřena na téma spotřebního chování českých domácností v závislosti na vývoji makroveličin. V teoretické části jsou popsány základní pojmy a jevy z oblasti spotřebního chování a makroekonomie, které mají vztah k předmětu práce. V analytické části jsou jako základ pro další zpracování použita statistická data ČSÚ. Závěr obsahuje vyjádření názoru autora práce na zadané téma a jeho zdůvodnění
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: spotřebitelské chování; domácnosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; consumer behavior; households; bachelor's theses