Tvorba vzdělávacího programu pro liniové manažery - Hofmanová, Michaela; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Cetkovský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá systémem vzdělávání zaměstnanců ve vybrané společnosti. Cílem této práce je zanalyzovat stávající systém vzdělávání zaměstnanců společnosti Kolektory Praha, a.s., identifikovat vzdělávací potřeby skupiny liniových manažerů a navrhnout pro ně vhodný vzdělávací program. Teoretická část popisuje základní poznatky v oblasti podnikového vzdělávání a vzdělávání manažerů. Cílem této části je vymezit důležitost vzdělávání v podnikové praxi a definovat systém manažerského vzdělávání. Praktická část analyzuje pomocí různých metod současný stav systému vzdělávání zaměstnanců ve společnosti Kolektory Praha, a. s. Na základě výsledků analýzy je navržen komplexní vzdělávací program pro liniové manažery.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses