Bezpečnostní prostředky v elektronickém bankovnictví - Blaha, Ondřej; Albrecht, Jakub; Voříšek, Jiří, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Cílem této bakalářské práce je podat ucelený přehled o oblasti elektronického bankovnictví a o možnostech jeho zabezpečení, kde je kladen důraz na bezpečnostní prvky využívané při autentizaci. V práci jsou popsány dostupné formy elektronického bankovnictví a principy a prvky autentizačních metod. Hlavní přínos práce spočívá v analýze prostředí elektronického bankovnictví ČSOB banky a vyhodnocení autentizačních metod, které banka klientům nabízí. Výsledkem je zhodnocení současného stavu zabezpečení a návrhy, na co by se měla ČSOB banka v této oblasti zaměřit.
Vedoucí práce: Jakub Albrecht
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses