Podnikatelský plán pro zprostředkovatelský portál - Šimon, Petr; Bruckner, Tomáš, 1974-; Chlapek, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán a navrhnout internetový portál, který by netradiční formou zprostředkovával překlady. Výsledný dokument by měl sloužit jako podklad pro samotnou realizaci. Nejdříve jsou obsaženy informace o tvorbě podnikatelského plánu a také je prozkoumán princip crowdsourcingu, na kterém je služba postavena. Následuje samotný podnikatelský plán a návrh webového rozhraní, který zahrnuje i popis uživatelských rolí a databázové struktury. Mým přínosem v této práci je zejména rozšíření povědomí o obchodních modelech založených na crowdsourcingu a vytvoření praktického podnikatelského plánu. Ten může čtenářům spolu s informační základnou sloužit jako inspirace pro vlastní tvorbu.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses