Finanční analýza firmy BEST, a.s. - Bělková, Markéta; Machek, Ondřej, 1985-; Slunčík, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce "Finanční analýza firmy BEST, a.s." je zhodnotit finanční vývoj a situaci společnosti BEST, a.s. v letech 2008 - 2012. Finanční analýza je prováděna z externího pohledu na základě veřejně dostupných informací. Obsahuje úvod, teoretickou část, praktickou část a závěr. Teoretická část se zabývá jednotlivými nástroji, ukazateli a metodami finanční analýzy. V praktické části jsou aplikované jednotlivé metody finanční analýzy na zkoumaný podnik. V závěru jsou shrnuty nejdůležitější poznatky z praktické části, zhodnocena celková situace firmy BEST, a.s. a navrženy postupy na zlepšení.
Vedoucí práce: Ondřej Machek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses