Využití responzivního designu pro optimalizaci webových stránek pro mobilní zařízení - Kolínek, David; Malinová, Ludmila; Jenčková, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
S neustále rostoucí skupinou uživatelů Internetu připojujících se pomocí mobilních zařízení je nutné připravit webové stránky pro novou skupinu návštěvníků. Tato práce se zabývá porovnáním jednotlivých způsobů, jak je možné přizpůsobit internetové stránky pro mobilní zařízení a detailním popsáním responzivního web designu. Práce dále obsahuje popis rozdílů v chování uživatelů mobilních a desktopových zařízení a jejich odlišných potřebách. Výstup praktické části práce tvoří nová podoba internetových stránek pro hotel Zlatý Lev v Jablonci nad Nisou, které jsou vytvořeny dle zásad a pravidel tvorby responzivního web designu, čímž docílíme optimálního zobrazení webových stránek na různých zařízeních, od desktopových počítačů, přes tablety až po chytré telefony.
Vedoucí práce: Ludmila Malinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses