Analýza a návrh systému pro podporu vzdáleného řízení zaměstnanců - Šatánek, Josef; Oškrdal, Václav; Poštulka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Hlavním cílem této diplomové práce je provést analýzu a návrh systému pro podporu vzdáleného řízení zaměstnanců. Důraz je při návrhu systému kladen na efektivní využitelnost v praxi a na otevřenost pro další rozvoj. Teoretická část práce je členěna do tří hlavních kapitol. První kapitola je věnována popisu problematiky procesního a projektového řízení z hlediska zaměření této diplomové práce. Výstupem kapitoly je seznam rámcových požadavků na systém pro podporu vzdáleného řízení zaměstnanců. Ve druhé kapitole je provedena analýza trhu se systémy, které co nejvíce odpovídají definovaným rámcovým požadavkům. Třetí kapitola je věnována popisu metod využitých v praktické části této diplomové práce. V praktické části je realizován hlavní cíl této diplomové práce. Praktická část je rozdělena do tří hlavních kapitol. První kapitola obsahuje katalog požadavků na systém pro podporu vzdáleného řízení zaměstnanců. Druhá kapitola je věnována návrhu realizace požadavků definovaných v první kapitole. Poslední kapitola této diplomové práce obsahuje srovnání navrhovaného systému a systémů podobného typu.
Vedoucí práce: Václav Oškrdal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses