Finanční analýza společnosti Kofola, a.s. - Šrámková, Jana; Machek, Ondřej, 1985-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem bakalářské práce je komplexní zhodnocení finanční situace podniku Kofola a.s. Ve finanční analýze společnosti je sledováno 5 let v období od roku 2008 do roku 2012. Teoretická část seznamuje se základními pojmy, které se týkají finanční analýzy. Jsou v ní také popsány jednotlivé ukazatele hodnotící zdraví podniku, rozklad Du Pont, EVA a bankrotní a bonitní modely. V aplikační části jsou pak tyto metody aplikovány na vybraný podnik Kofola a.s. a výsledky jsou vhodně okomentovány. Závěr tvoří shrnutí, komplexní zhodnocení situace podniku a návrh doporučení.
Vedoucí práce: Ondřej Machek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses