Programování automatických obchodních strategií pro platformu Metatrader 4 - Belada, Tomáš; Brixí, Radim, 1981-; Veber, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Bakalářská práce pojednává o konkrétních možnostech automatizace obchodních strategií pro trh Forex. Teoretická část práce se zabývá popisem fungování trhu Forex a základními principy obchodování v něm. Dále pak následuje analýza populární platformy MetaTrader 4 a programovacího jazyka MQL4, který byl vytvořen pro účely vývoje obchodních indikátorů a automatizace obchodních strategií. Praktickou částí prá-ce je pak návrh, implementace, optimalizace a měření výkonu vlastní komplexní obchodní strategie vycházející z populárních obchodních strategií, která je schopna obchodovat bez lidské spoluúčasti.
Vedoucí práce: Radim Brixí
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses